Tukipohjallinen (ortoosit)

Tukipohjallisena käytämme AskelAid-pohjallisia. AskelAid -tukipohjalliset on fysioterapeuttiemme kehittämä apuväline, jonka avulla voidaan tehokkaasti ja miellyttävästi korjata jalan virheasentoja ja toimintamalleja. Tarkan yksilöllisen muotoilun ansiosta pohjalliset ohjaavat tehokkaasti koko alaraajaa kohti neutraalia asentoa ja toimintaa. Pohjalliset ovat yksilölliset ja niihin tulevat kiilaukset, pituuskorotukset ja muut asetukset selviävät alkututkimuksen perusteella.

Valmistetut pohjalliset ovat ns. aktiivisia, jolloin jalkaterän lihakset eivät passivoidu vaan pohjalliset antavat niiden käyttöön paremmat edellytykset. Pohjallisella pyritään optimoimaan ja tukemaan jalan omaa toimintaa, vähentämään rasitusta sekä kipu- ja väsymistiloja sekä tasapainottamaan alaraajaa ja sen myötä koko vartaloa. Pohjallisen pintamateriaali valitaan asiakkaan käytön ja tarpeen mukaan. Monessa ongelmassa paras hoitovaste saadaan yhdistämällä yksilölliset tukipohjalliset ja tehokkaat aktivoivat harjoitteet.

Alan ammattilaisille olemme rakentaneet kokonaisvaltaisen AskelAid-konseptin, jossa yhdistyy pohjallisten valmistukseen ja yksilöintiin liittyvä koulutus, tarvittavat materiaalit sekä ammattillinen tuki. Lue lisää AskelAid-konseptista: http://askelaid.fi/